Cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul producției de benzi transportoare și plăci tehnice din cauciuc, Elastimpex România oferă clienților săi produse și servicii personalizate ce acopera toate etapele, de la consultanta si proiectarea tehnica la vulcanizarea la rece sau cald a benzilor transportoare pe instalatiile clientilor. Totul pentru a dezvolta soluții inovatoare în domeniile producţiei, fluxului de materiale şi logisticii.

ELASTIMPEX - Profilul companiei

Certificarea calității

Tehnologii performante de producție, materii prime și materiale de foarte bună calitate asociate cu o pregătire profesională de excepție a personalului , de concepții și execuție au condus la obținerea și comercializarea unor produse a căror calitate poate fi controlată și monitorizată ușor cu ajutorul sistemului de asigigurare a calității implementat în cadrul firmei încă din 2001.

Clienții noștrii

Deși avem un portofoliu de clienți destul de mare și variat noi considerăm că toți cei care utilizează articole tehnice din cauciuc sunt potențiali clienți ai noștri. Indiferent de mărimea și importanța acestora în mediul de afaceri toți reprezintă pentru noi o posibilitate de a ne demonstra competența și de a ne justifica prezența pe piața de articole tehnice din cauciuc din România.

Contactează-ne

e-mail. contact@elastimpex.ro

tel. +40 726 736 997 / +40 722 452 602

fax. +40 253 215 804

B-dul Ecaternina Teodoroiu Nr. 1 Ap. 10,
Târgu Jiu, România 0210120

B-dul Ecaternina Teodoroiu Nr. 1 Ap. 10,<br/><strong>Târgu Jiu, România 0210120</strong>