Servicii și suport tehnic

Service

Timpul de răspuns este un criteriu important pentru apreacierea calității serviciilor noastre și de aceea am înființat echipe de vulcanizare care pot să ofere servicii de vulcanizare la cald sau la rece a benzilor transportoare în orice punct de lucru al clienților noștrii din România în maxim 24h.

Recondiționare
tamburi

Cu ajutorul tehnologiei și materialelor de înaltă calitate de care dispunem putem efectua recondiționarea tamburilor de acționare sau întoarcere a benzilor atât la cald cât și la rece.

Vulcanizare la cald sau rece

Efectuăm operații de vulcanizare la cald și la rece pentru toate tipurile de benzi transportoare din cauciuc folosind o gamă variată de procedee de vulcanizare, asigurând în același timp montajul benzilor transportoare pe instalații și punerea lor în funcțiune. Termenul de garanție pentru serviciile de vulcanizare prestate este de 6 luni de la punerea în funcțiune.

Consultanță
tehnică

Fiind prin excelență o firmă specializată în producția și utilizarea articolelor tehnice din cauciuc, putem asigura consultanța tehnică pentru toate activitățile care implică utilizarea acestor tipuri de produse. Serviciile noastre de consultanță tehnică vin la pachet cu produsele livrate sau vin să vă orienteze în alegerea celei mai bune soluții constructive pentru proiectele dumneavoastră.

Efectuare reparații
de întreținere

Pentru că grija față de client trebuie avută mai ales după ce i-ai oferit soluții și produse, noi asigurăm servicii de monitorizare, reparații și întreținere pe toată durata de viață a produsului livrat pentru partenerii noștri de afaceri.